Automate your Marketing
with Womplify




 
The purpose of life is a life of purpose

By: Ax Rafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 19-Nov-2008 05:27 Email | Share | | Bookmark
selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co

selamat tinggal fotopages




Quote:
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini...

fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload....

kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabatan tersekat di sini...kepada yang rajin menjengah web ni saya ucapkan banyak terima kasih....terima kasih yang teramat sangat...rakan2 dari borak photo juga....

sempena hujung tahun nie saya ucapkan selamat maju jaya di tahun hadapan pada rakan2 semua...

cari la saya di www.axrafar.com


Wednesday, 13-Aug-2008 01:38 Email | Share | | Bookmark
sibuk melanda

 


sibuk melanda dalam kehidupan...
credit kat fotographer baru aku...hehehe..cari aku dalam sesawang yang baru


http://www.thecustompicture.com


Friday, 4-Jul-2008 07:16 Email | Share | | Bookmark
takotnya dah makin tua

 


Wednesday, 23-Apr-2008 17:00 Email | Share | | Bookmark
me






Friday, 28-Mar-2008 16:54 Email | Share | | Bookmark
raksasa komeng dah kawin!!!



Quote:
aku tak caya wei hang dah kawin...sumpah sampai skang aku masih tak caya hang dah jadi laki org..apapun tahniah dari aku...hang kawin gak..walaupun aku tak caya...apapun hang antara sahabat terbaek pernah aku miliki beb...mmg layan la dari taik jamming sampai la skang...apapun skang hang dah jadi laki org...so selamat menjadi bapa raksasa plak lepas nie...selamat pengantin baru beb...farhan aka komeng aka raksasa sahabat aku yang telah pun melangkah ke DUNIA BARU bukan bersama tajol kawan dia tapi dengan ANA bini dia...ok la sesapa nak tgk pict selebihnya leh la layari laman sesawang yang rasmi hanya di http://www.thecustompicture.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net