The purpose of life is a life of purpose

By: Ax Rafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  [28]  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
pict ni suma masa holiday kat langakawi

coin sehhhh
unbalanced
standing
View all 6 photos...
try nak jadi profesional photographer
....still learning....hahahahahaha




Sunday, 17-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
alohha

 


Quote:


nie lah gambar yg buat aku terdetik start nak main kamera....masa pict nie aku amik pakai kamera 1st compact tersayang aku...kodak LS 740...aku suka giler ngan pict nie...tambah plak pict nie bersama aku ngan dia plak...hehehehe lepas balik langkawi tak lama lepas tu aku start main DSLR...aku penah main SLR lama bapak aku...tapi kurang feel kot maybe pasal dia filem...hehehehe tima kasih tak terhingga kat ayah+mama+my family+my luvly mama+hazwan+wirda and suma rakan photography yg lain...klu nak tulis ramai sgt....

apapun terima kasih sudi singgah FP nie..


[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  [28]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net