The purpose of life is a life of purpose

By: Ax Rafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Oct-2007 14:02 Email | Share | | Bookmark
janji aku

 




Tuesday, 9-Oct-2007 05:31 Email | Share | | Bookmark
salam aidilfitri dari Ax

 



Quote:
pada semua umat yg bergelar islam...selamat menyambut aidilfiri...salah dan silap dari photoblog nie harap di maafkan or pada sesapa yang mengenali aku pun maafkan la klu aku ada terkasar bahasa...and pada yang pulang ke kampung halaman masing2..selamat memandu pulang...last sekali selamat hari raya pada semua yang masih sudi mengunjung photoblog aku nie...

salam dari ax


Sunday, 2-Sep-2007 18:07 Email | Share | | Bookmark
The kompang boys + CLS

 
location : Melaka
photographer : Ax Rafar





Quote:
salam merdeka yg ke 50 untuk semua yang singgah seketika di sini....


Sunday, 29-Jul-2007 10:45 Email | Share | | Bookmark
he...

 





Thursday, 26-Jul-2007 16:56 Email | Share | | Bookmark
hantu johor in action

location : Johor Bharu
Model : bibik + komeng + Ax
photography by : Kadir
editing by : Ax




Quote:
bosan dok edit gambar jadi cam gini...pict nie masa aku outstation kat JB...kat parking lot ada cermin...terus layan shot...gambar biasa jer...so aku edit lah jadi cam gini...klu ada yg tak kena silalah komen....ehehehe tima kasih gak my cuties camera olympus a.k.a kadir yg snap diz picas....adios...



masih dalam pembikinan yg cukup panjang
>>> http://www.thecustompicture.com


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net