The purpose of life is a life of purpose

By: Ax Rafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jul-2007 12:38 Email | Share | | Bookmark
hepi besday to u....

location : johor baru


"Noktah menjadi garis
Garis menjadi rajah
Rajah menjadi gambar....cintaku

Huruf menjadi peri
Peri menjadi ayat
Ayat menjadi makna...dambaku"

lirik by sofaz " Cinta "




Quote:
sori lah gang gambaq biasa jer...tadak benda nak upload...tapi aku terpaksa upload untuk special arini....apapun selamat terhibur ngan special entry untuk diriku ini....pada yang lain terpulang...hehehehe

rehat untuk seketika




akan datang >>>>> http://www.thecustompicture.com/


Saturday, 16-Jun-2007 14:02 Email | Share | | Bookmark
untuk seketika ku hilang kawalan diri lagi

cik ayu
cik ayu lagi
p ramlee
View all 7 photos...




Quote:
aku dah lama gila tak outing..sekali ijad and ayu sudi ajak outing ngan diorang kat titingwangsa...aku pun on jer..
lama gila tak outing cam gini...dulu aku ada masa....tapi skang aku busy gila...so bila ada orang ajak and aku plak free + bosan....aku pun on jer...sekali project slow shutter ah plak...memamg lepak and enjoy siot...dapat ah aku release skit urat dalam serebrum aku..hahaha..tapi tgh sibuk menembak aku buat spoil ah plak malam tu...aku terjatuhkan lens kesayangan ijad canon tele lens 100mm-200mm...perghhh jiwa kacau beb..ijad sori beb...kawtim lain k...lu mmg budak paling cool ah...walaupun gua tau jiwa lu memberontak...hehee...sori lah wei..hujan plak nak turun...so kitaorg pun blah...dengan hati aku yg tak tenteram bersalah pada ijad...


Tuesday, 5-Jun-2007 06:08 Email | Share | | Bookmark
aku ini adalah diriku.....



sekian terima kasih.....


Friday, 25-May-2007 21:42 Email | Share | | Bookmark
.......



Friday, 18-May-2007 10:43 Email | Share | | Bookmark
penang

 


Quote:
semoga terhibur ngan pict yg tak seberapa nie....tadak material ah nak upload..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net