The purpose of life is a life of purpose

By: Ax Rafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Nov-2006 16:19 Email | Share | | Bookmark
kami selalu cam gini

photographer : Ax
location : penang





kami mmg selalu cam gini kami berlima pantang nampak kamera...tak kira sapa yg jadi photog mesti nak pose jer..kami mmg selalu cam gini...umur meningkat perangai budak2 lagi..kami berlima ttp cam gini elis+wirda+ida+wan+ ax mmg cam gini...and skang wirda dah tunang tinggal 4 jer dari kami sapa plak lepas nie.....apa jua terjadi kami mmg selalu cam gini....hahaha Ax.....>>>>satu kisah dulu dan kini kami tetap cam ginie http://shw.fotopages.com/6386207/thinking.html <<<klik 1st entry


Tuesday, 26-Sep-2006 20:24 Email | Share | | Bookmark
Borak Photo|Assignment #7: Salam Ramadhan

 


hahaha esement kali nie..seriusly mmg blur nak pilih pict apa untuk dihantar kat BP..
and last sekali maybe malas dah nak pikir so upload jer lah pict nie..maybe title "salam ramadhan" tu sendiri yg membawa maksud menyampaikan salam perkhabaran pada umat islam mengenai kehadiran ramadhan..so pict ni maybe dirasakan sesuai untuk menyatakan salam ramadahan dari diri seorg hamba allah yg mencari ketenangan,keredhaan di bulan yg mulia ini...islam sendiri menuntut umatnya agar bersederhana dlm apa jua perkara...dengan tone colour yg telah di mutekan....untuk disesuaikan dengan ucapan salam ramadhan pada kali ini saya berharap agar kita suma dapat menghayati keberkatan serta mendapat ganjaran pada bulan yg mulia ini...sekian amin.....Ax


Quote:
The other Ax Click here
borakphoto pun klik kat sini


Sunday, 24-Sep-2006 16:41 Email | Share | | Bookmark
HDTR High Dynamic Time Range(part 1)

HDTR
location : KLCC Malaysia
photographer : Ax





Quote:

what is HDTR?
An HDTR image is an image in which multiple frames taken over an arbitrary time interval are blended together. The images in the time-lapse set are merged together by progressively sampling time-adjacent images horizontally or vertically. The difference between an HDTR image and a single-frame long exposure is that the contribution to any region of an HDTR image is primarily from a single image from the time-lapse set, rather than an average of all images.
Depending on how the blending is done, the result is an image in which a strip, row or column, is derived from a specific point in time. If a long exposure frame is a stack of acetates of time, an HDTR is a series of strips of time.


Quote:
:-credit also to mr glorious jeebsion for the idea and mr otai zackpetrofsky as shooting partner...


Quote:
The other Ax click here
HDTR tutorial click here


Thursday, 21-Sep-2006 15:55 Email | Share | | Bookmark
rumah ALLAH

rumah AllAH
photographer : Ax
Location : Masjid Wilayah Jalan Duta Kuala Lumpur




Quote:
Kepada otai2 suma ... SN,Megapixel Project,Abg Firdaus,Najib the glorious, Ujang the boss, Fuad, Sheela , Hanis, Ijad+Ayu,Abg RM, Abg Azli, Yus, Alynn, Suhaimi, Dell dan banyak lagi yang aku rasanya tak cukup nak tulih kat sini ... sila beri tunjuk ajar...(curi dari jeebsion pasal malas nak tulis)


Quote:
The other Ax assignment BP


Monday, 18-Sep-2006 17:54 Email | Share | | Bookmark
sang bulan

hikayat sang bulan
location : Bulan
photographer : Ax






Quote:
The other Ax assignment Borakphoto


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net